ActiefGedrevenToegewijdGeïnteresseerd

..OMDAT WE HET OVER JE TOEKOMST HEBBEN

Meer informatie

Wat is Recruitim?

Recruitim is een energiek en dynamisch buro voor opdrachtgevers en toptalenten die gespecialiseerd is in werving en selectie voor sales professionals in de functie van junior, medior tot senior. Recruitim staat eveneens open voor Young Professionals die net afgestudeerd zijn.

Werving &
Selectie

Luisteren &
gehoord worden

Ziet jouw potentieel

Zoekt naar de beste match

Dé perfecte
kandidaat!

Voor de kandidaten

Ben je opzoek naar een nieuwe, uitdagende baan waarin jij jouw talenten volop kunt benutten en boven jezelf uit kan stijgen? Dan zit je hier goed. Ik help jou bij het vinden van de juiste match. Dit kan plaatsvinden in verschillende functies zoals account manager, sales binnendienst, (pre) sales consultant, sales director of sales manager.

Contact

Benieuwd het vacatureaanbod?

Benieuwd naar een greep uit het vacatureaanbod? Neem eens contact met mij op!

Ik ben benieuwd!
Tim de Zwart

Ik ben jouw recruiter!

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen zorgen! Laat me jouw wensen weten, zodat ik contact met je op kan nemen zodra ik jouw dreamjob gevonden heb!

Lees meer

Voor de opdrachtgevers

Ik neem al het werk uit handen om de juiste talenten binnen te halen en te verbinden wat past bij jouw bedrijfscultuur en om zo verder te kunnen groeien. Zo kun jij je focussen op datgeen waar je goed in bent. Er kan gedacht worden aan echte saleshunters of talenten die gericht zijn op langdurige relaties. Graag denk ik mee en kijk ik naar mogelijkheden en wat juist wel kan. Door een groot netwerk en samen te werken met collega recruiters kan ik aansluiten bij jouw wensen.

Contact

Mijn skills vinden jouw perfecte match!

85%

Marktkennis

90%

Vriendelijkheid

100%

Gunfactor

Ontspannen bemiddeling met grote focus

Ik begrijp de kandidaat en de opdrachtgever als geen ander. Door persoonlijk contact, aandacht en luisteren verbind ik de juiste talenten bij de opdrachtgevers. Dit doe ik op basis van ‘No Cure No Pay’ of in de vorm van een andere constructie. Detachering is eveneens mogelijk. U kunt contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Wat anderen zeggen

Waarom zou je met Recruitim in zee willen gaan? Een vijftal professionals omschrijven wie ik als persoon ben en mijn manier van werken. Hierbij hoop ik dat dit aansluit bij jouw wensen.

Jeroen van Kampen

Jeroen van Kampen

EIGENAAR: VAN KAMPEN & CO

Jeroen van Kampen

Ik ken geen sterkere en socialere verbinder dan Tim. Tim is ongekend goed in het samenbrengen van mensen en geen netwerk borrel gaat voorbij of Tim legt vanuit zijn passie en enthousiasme contact met de mensen om hem heen. Tim is een inspirator, creatief denkend, commercieel gedreven, opzoek naar het beste en doet simpelweg wat hij zegt. Het gaat om relatie en samen op trekken om het beste resultaat voor zijn opdrachtgevers te realiseren. Ik zou hem sterk aanbevelen als je ontzorgt wilt worden.

Manuel Hazeleger

Manuel Hazeleger

EIGENAAR: DUTCH QUEST

Manuel Hazeleger

Tim weet met zijn passie als geen ander mensen te enthousiasmeren. Integriteit staat altijd voorop en hij gaat voor sterke lange termijn relaties. Ik ken Tim als bemoediger en aanmoediger, iemand die het beste in anderen naar boven haalt. Een gedreven netwerker die meedenkt om samen de hoogst haalbare successen te behalen.

Stephan Zweers

GENERAL MANAGER AT ASCENSION CONSULTANCY

5 december 2019, Stephan was de leidinggevende van Tim

Tim is a highly skilled sales professional and a true leader. He is one of the people I’m most proud and thankful of. He has proven very competent in finding, training leading salespeople to a higher level and has been a great person to work with. Eager to grow and always open to learn new things. He is a good listener and able to translate customer challenges to working solutions.

I would highly recommend Tim.

Rik Goedhart

EIGENAAR RIK GOEDHART – ONTWIKKELING & ONLINE MARKETING

Ik ken Tim als een ondernemer in hart en nieren. Hij bruist van de ideeën om mensen met elkaar te verbinden en zoekt altijd naar het beste voor de ander. Het is fijn zaken doen met Tim. Je merkt in alles dat hij de nodige capaciteiten heeft om als recruiter goede zaken te doen voor zijn kandidaten. Een succesvolle match is via hem zo goed als gegarandeerd.

Tim is professioneel, vriendelijk en weet van aanpakken. Ik zou hem absoluut aanbevelen!

Wie is Tim?

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen. Na ruim zestien jaar ervaring in de sales in diverse functies van verkoper op straat naar manager in een telecomwinkel en het aansturen van en aannemen van personeel is de passie van recruitment ontstaan.

Tevens ervaringen opgedaan als account en sales manager binnen de IT. Dit gecombineerd met new business sales en trainen van medewerkers. Ik ben een ondernemer in hart en nieren en kom echt uit een ondernemersfamilie. Het is er als het ware met de paplepel ingegoten.

Mijn hart gaat uit naar duurzaam ondernemen waarbij ervaringen opgedaan zijn in Afrika met het opzetten van lokale businessen om zo zelfvoorzienend te kunnen functioneren. In het werk staan relaties centraal en ga ik voor een duurzame en intensieve samenwerking.

Contact

Geïnteresseerd of heb je gewoon een vraag? Gebruik dan onderstaand formulier.

Contactgegevens

ADRES

Schipholweg 1
2034 LS Haarlem

TELEFOONNUMMER

06 – 14 46 36 45